Meny Lukk

Personvern

Vi deler ikke din informasjon med noen, og har ingen planer om å bli rike på å selge din informasjon videre.

Ingen dyr blir skadet under vår produksjon av øl.

 

 

 

Utfyllende informasjon:

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Kontakt via nettstedet

Kontakt via nettstedet vårt anses som innledende kontaktmetode for henvendelser fra potensielle kunder og leverandører. I denne forbindelse behandles og lagres navn og e-postadresse i tillegg til selve henvendelsen.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger gitt på nettstedet brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å behandle henvendelsen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.